Ingyenes gettófelszámolást! Letölthető a Jobbik aláírásgyűjtő íve

|

Kriza Ákos tárgyalás nélkül vette le a Közgyűlés napirendjéről a Jobbik ingyenes gettófelszámolásról szóló javaslatát, ezért ismét aláírásgyűjtést indítunk. Nem hagyhatjuk, hogy a tehetetlen városvezetés kétmilliókat költsön arra, amit a Jobbik az érpataki modellel ingyen is meg tud oldani.
Ívünk innen letölthető

Az MSZP után a Fidesz is zárt ajtók mögött dönt Miskolc sorsáról

|

Miközben a Fidesz és az MSZP demokráciát játszik a választóknak, addig a Miskolc sorsát valóban meghatározó döntéseket a Miskolc Holding zárt ajtói mögött hozzák meg évek óta úgy, hogy arról a lakosság szinte semmit nem tudhat meg, mondta hétfői sajtótájékoztatóján Jakab Péter.

Megjelent a Bors Vezér miskolci különszáma (digitálisan is olvasható)

|

A Bors Vezér ezúttal miskolci különszámmal kedveskedik hűséges olvasóinak. Ha esetleg az Ön postaládájába nem jutott, ide kattintva elolvashatja digitális változatban is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jakab Péter: Miskolcot vissza fogjuk venni azoktól, akik kifosztották

|

Pásztor Albert olyanokkal adatná vissza Miskolcot a miskolciaknak, akik a Fidesszel karöltve maguk is tevékenyen részt vettek abban, hogy ma az ország egyik legsikertelenebb városában élhetünk.

A kormány meglékeli a miskolctapolcai strandot?

|

Úgy tűnik, Miskolc fideszes városvezetésének ismét beletörik a bicskája a saját kormányába.  Azok után, hogy a szocialisták alatt egy kapavágás sem történt Miskolctapolcán, Orbán Viktor 2010-ben még 7 milliárd forintot ígért a városrész fejlesztésére, amiből végül alig több mint egymilliárd lett, strand helyett pedig egy úszómedence, már ha egyszer elkészül.

Életre szóló élménytől fosztotta meg a DVTK szurkolóit Kriza Ákos

|

A Jobbik elfogadhatatlannak tartja, hogy a miskolci adófizetők pénzéből is működő Magyar Televízió nem közvetítette a DVTK bulgáriai vendégjátékát az Európa Ligában. Információink szerint ugyanakkor így is lett volna megoldás arra, hogy a miskolci és környékbeli szurkolók élőben követhessék csapatuk mérkőzését.

Stratégiai kérdés a fiatalok Miskolcon tartása

|

Jakab Péter, a Jobbik polgármesterjelöltje szerint Miskolc jövője azon fog múlni, mennyi szakképzett fiatalt tud megtartani a város. Az EFOTT-on tartott sajtótájékoztatón rossz ómennek nevezte, hogy a Miskolci Egyetemen megrendezett fesztivál nem a helyi intézményt, hanem a Debreceni Egyetemet reklámozza, mint házigazdát.125 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot Nyirő József neves erdélyi magyar író. A románoknak "köszönhetően" még mindig nem nyugodhat békében.
Volner János a magyar pénz cseréje kapcsán úgy fogalmazott, hogy a kormány egyre reálisabban látja azt, hogy még legalább tíz évig nem lesz bevezetve hazánkban az euró.
Nemzetközi jog szakértői, professzorok, bírák és ügyvédek a palesztin nép jogainak súlyos megsértésével vádolták meg Izraelt annak gázai hadműveletével kapcsolatban.