A miskolci Fidesz ezúttal 22,3 millióval tömte ki a pesti haverokat

|

A miskolci önkormányzat 22,3 milliós megbízással gazdagítja a fideszes kötődésű fővárosi Századvég Gazdaságkutató Zrt-t, miközben a helyi cégek esélyt sem kaptak az ajánlattételre. Ismét a pesti haverok fogják megmondani, mi a jó a miskolciaknak.

Jobbik: A férfiaknak is jár a nyugdíj!

|

A miskolci Jobbik üdvözli, hogy Miskolcról indult útjára a szakszervezetek népszavazási kezdeményezése, amely a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulási lehetőségét tűzte zászlajára.

A Jobbik segítséget ajánl a törvényes telepfelszámoláshoz

|

Immár a sokadik hatóság, jelen esetben az Egyenlő Bánásmód Hatóság minősítette törvénytelennek a Fidesz telepfelszámolását, pénzbüntetés mellett arra kötelezve az önkormányzatot, gondoskodjon a telepfelszámolással érintett lakók Miskolcon történő lakhatásáról.

Arra jogosulatlanokat is segélyeznek Miskolcon

|

Amíg mások keményen megdolgoznak minden forintért, addig a miskolci városvezetés a szociális és gyermekvédelmi osztályon keresztül immár öt éve törvénytelen segélyezési gyakorlatot folytat, hangzott el a Jobbik és az Érpataki Modell közös pénteki sajtótájékoztatóján.

Milyen szakmai munka folyik a Miskolc Holdingban?

|

A Jobbik még áprilisban jelezte a városvezetésnek, hogy a 17-es választókörzetben több utcában kellene kátyúzni, ilyen a Péch Antal utca, illetve új zúzalékkal ellátni, ilyen az Almás utca.

Hazugságspirál: A miskolci városvezetés már önmagát is cáfolja

|

Miskolc fideszes városvezetése közleményben cáfolta a Jobbik kijelentését, miszerint Miskolcon a szociális étkeztetést biztosító három főzőkonyha egyike sem felel meg sem az ÁNTSZ, sem a közegészségügyi, sem az élelmiszerbiztonsági előírásoknak.

A Fidesz a miskolci idősek egészségével játszik

|

Ezt állítja a Jobbik miskolci frakcióvezetője annak kapcsán, hogy a megyeszékhely szociális étkeztetését biztosító főzőkonyhák egyike sem felel meg sem az ÁNTSZ, sem az élelmiszerbiztonsági, sem a közegészségügyi előírásoknak.

Keressen minket az alábbi közösségi oldalakon!

Központi videókKiskáté