Fogjanak össze Szarvas Zsófi gyógyulásáért a miskolci képviselők

|

Ezt kérte keddi sajtótájékoztatóján a Jobbik polgármesterjelöltje. Jakab Péter jelezte, a Jobbik képviselői a beteg kislány gyógyulására felajánlják utolsó havi képviselői tiszteletdíjukat, és ugyanerre kérik a leköszönő közgyűlés valamennyi tagját is.

Érdemben kell foglalkozni a miskolci fiatalok problémáival

|

Miskolcot az elmúlt négy évben több mint ötezren hagyták el, főként megélhetés nélkül maradt fiatalok. Kriza Ákos mérhetetlenül cinikus, amikor azzal büszkélkedik, hogy az elmúlt négy évben a 18 legjobbat sikerült itthon tartani, hangzott el a Jobbik pénteki sajtótájékoztatóján. A párt külön kampánnyal kíván üzenni a mindenkori városvezetésnek: érdemben kell foglalkozni a fiatalok problémáival.

Kik Miskolc „urai”?

|

Fel kell tennünk a kérdést: kik Miskolc valódi „urai” – fogalmazott csütörtöki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán azok után, hogy bizonyos információkhoz képviselőként is lehetetlen hozzájutni Miskolcon.

34 millió forintért gondolkozna a Fidesz a felzárkóztatásról Miskolcon

|

A Fidesz 34 millió forintot szavazott meg arra Miskolcon, hogy gondolkozzanak a felzárkóztatásról, az esélyegyenlőségről, valamint az előítéletek csökkentéséről.  A Jobbik szerint egy újabb alibi programról van szó, aminek kapcsán nyomtalanul lehet milliókat elkölteni egy olyan problémára hivatkozva, amit ingyen is meg lehet oldani.

Tarthatatlan közbiztonsági helyzet a Torontáli, Tátra utcákban

|

A napokban a Torontáli, Tátra és Nemzetőr utcák térségében tartott a Jobbik utcafórumot, melyen kiderült, hogy pattanásig feszült a helyzet a közbiztonság teljes hiánya miatt – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán.

A miskolci Jobbik garantálja képviselői visszahívhatóságát

|

A Jobbik miskolci képviselőjelöltjei arra kérték a párt országos vezetését, kössenek velük szerződést, amely megteremti a mandátumára méltatlanná vált képviselő visszahívhatóságának lehetőségét.

Háromszoros áron dolgoztat a Fidesz a haverokkal Miskolcon

|

Ezt állította csütörtöki sajtótájékoztatóján Kovács Imre István, a Jobbik Győri kapui képviselőjelöltje azok után, hogy a Fidesz baráti, dubicsányi cége háromszoros áron nyerte el azt a parkgondozási feladatot, amit másnak harmadannyi áron hirdetnek.Szabad-e pucéron rohangálni a Kossuth téren, tömegrendezvényen karlendíteni és fogdosni a szervezőket? Legyen rendőr, döntsön, mi pedig értékelünk!
Több budapesti helyszínen is vizet oszt a Jobbik Magyarországért Mozgalom az önkormányzati választási kampány részeként.
Az utóbbi időszakban több szurkolói csoport is jelezte, nem látogatja tovább kedvenc csapata mérkőzéseit az MLSZ szerintük túlzott biztonsági intézkedései miatt.


Keressen minket az alábbi közösségi oldalakon!

Központi videókHELYI ESEMÉNYNAPTÁR

2014, október 5 - 09:00
Miskolc, Kilián-déli nagyparkoló

esemenyek_kiajanlasok_alfa

2014. október 03. - 17:00
2014. október 03. - 18:00
2014. október 07. - 16:30
2014. október 09. - 17:00
2014. október 10. - 17:00