Legyen Ön is milliomos Alsózsolcán!

|

Mielőtt megörülne a helyi lakosság, az ismert kvízjátékot csupán egy személyre írták Alsózsolcán: Demkó Dórára, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő asszisztensére, megyei képviselőre - írja Bodnár Józsefné, a Jobbik Alsózsolcai Szervezetének elnöke és Jakab Péter, a

Mellébeszél a Fidesz tejgyár-ügyben

|

A Fidesz bankárpolitikusa, Soós Attila kommunikációja a tejgyárral kapcsolatban a politikai cinizmus magas foka, hiszen a miskolciak tájékoztatása helyett a Jobbikot pocskondiázza, amely pedig nem tesz mást, csak számon kéri Kriza Ákos polgármester számtalan megvalósulatlan ígéreteinek egyikét – mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, jobbikos önkormányzati képviselő.

Már a szakma is tiltakozik a miskolciak kirekesztése ellen

|

Miközben a fideszes városvezetés a „helyi közösségépítés” kampányszólamával tévesztette meg a választópolgárokat, a valóságban a gazdaság minden területéről kétségbeesett segélykiáltásokat hallhatunk a miskolci vállalkozások egyre fokozódó kirekesztése okán, hangzott el a Jobbik szerdai sajtótájékoztatóján.

Ennyit ér Kriza ígérete - végnapjait éli a tejgyár

|

Vajon mennyire lehet komolyan venni Kriza Ákos és a városvezetés kampányban tett ígéreteit: gettófelszámolás helyett felzárkóztató program indul a számozott utcákban, a tejgyár pedig - amelynek megmentését a polgármester megígérte - felszámolás alá került.

Véget ért a kampány: bontás helyett irodaavatás a számozott utcákban

|

A választások előtt a számozott utcák lebontásával kampányolt a Fidesz, ehhez képest 2015-ben a Máltai Szeretetszolgálat új irodát fog nyitni a telepen azért, hogy ott egy újabb felzárkóztató programot valósítson meg.

Jobbik: A miskolciak jelesre vizsgáztak összefogásból

|

A miskolciak jelesre vizsgáztak összefogásból, segíteni akarásból, ezért köszönet illeti őket – ezt mondta Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője vasárnap, a párt karácsonyi adománygyűjtő akciójának utolsó helszínén, egy miskolci bevásárlóközpont előtt.

Hogyan akarják megvédeni Miskolcot a terjedő hepatitistől?

|

Ezt a kérdést tette fel pénteki tájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője azok után, hogy nemcsak ingyenes védőoltást nem kapnak a veszélyeztetett közintézmények dolgozói, de a hírek szerint még hepatitis tesz sincs a városban.Pokorni Zoltán, Lázár János és Kövér László egymásnak üzengetnek a nyilvánosság előtt. Orbán Viktort és Habony Árpádot sejtik a háttérben.
Balczó Zoltán: A magyar kormány úgy változtasson a gazdaságpolitikáján, hogy a végeredmény a magyar emberek életszínvonalának növekedése legyen.
A kommunista bűntények és deportációk ellenére a lengyelek által „Kresy”-nek hívott tartományban még mindig magas arányban élnek lengyel közösségek.