Jobbikot gyalázó műsort népszerűsít az MNB alapítványa

A Magyar Nemzeti Bank egyik alapítványa 1,8 millió forinttal támogatta a Miskolc Televízió „Helyzetkép” című műsorának könyv változatát. A szerző szerint a kiadványra azért volt szükség, mert az adások iránt országosan is nagy volt az érdeklődés, holott a Jobbikot alpári módon gyalázó műsort még Miskolcon is alig ismerik

A Jobbik Miskolci IT a majálison népszerűsítette az önképzést

A Jobbik Ifjúsági Tagozata 2016-ra meghirdette az önképzés évét. Kormányzásra készülő párt utánpótláscsapataként elengedhetetlen feladat önmagunk fejlesztése, sosem lehetünk elégedettek magunkkal, készülnünk kell hazánk és a magyar emberek szolgálatára. Ugyanakkor az elnevezés általános üzenet minden magyar fiatal felé is.

Oldalak

Hírek a Jobbik.hu oldalról

A Jobbik szerint a kormány kétarcú, opportunista és hiteltelen, mert korábbi mecénásával, Soros Györggyel, a magyar származású amerikai üzletemberrel is szembefordul, ha érdekei úgy kívánják.
A Jobbik alelnökei: Volner János, Z. Kárpát Dániel, Toroczkai László, Sneider Tamás, Fülöp Erik és Janiczak Dávid.
Ahogy a kvóta elutasításának ügyében, úgy az állatvédelmi törvény szigorításában is lajhárlassúsággal kullog a kormány az események után.
Egy gázszerelőből lett a legnagyobb fideszes oligarcha

Hírek az alfahir.hu oldalról

Az új realitások miatt eljött a konzervatív és a radikális pártok ideje.
De azt legalább elismerték: szükség van használható tudásra.
Oroszország 1,67 ezer milliárd rubelt (mintegy 25,33 milliárd dollárt) fordít 2016-tól 2020-ig "védelmi-ipari komplexumának" fejlesztésére, amivel csaknem megduplázhatja hadiipari termelését.