Értékteremtő munkát végezzenek a közmunkások!

|

A Jobbik álláspontja szerint a kormányzat által csupán statisztikai kozmetikázást szolgáló közmunkaprogram megbukott, mondta pénteki sajtótájékoztatóján Badány Lajos.

Illegális szemétlerakók jelzik a közszolgáltatás hiányát

|

Mondta szerdai, lyukói sajtótájékoztatóján Szemes István, a városüzemeltetési bizottság jobbikos tagja és Révész Péter önkormányzati képviselő azok után, hogy a MiReHuKöz szerint Miskolcon még Lyukóvölgyben is tökéletesen működik a szemétszállítás.

Így vigyáz a közvagyonra a miskolci önkormányzat

|

A Miskolc Holding és a Miskolci Ingatlankezelő szerint alaptalan volt a Jobbik feljelentése az önkormányzat cégeivel szemben, miután a rendőrség megállapította, hogy azok mindent megtettek az önkormányzati vagyon védelmében: többek között nem hagyták azt sem, hogy a gettók lakói kifizetetlen számlákkal károsítsák meg a várost.

Álmos utca - Ha nem az önkormányzat a felelős, akkor ki?

|

Fel kell tennünk a kérdést, hogy ha nem a miskolci önkormányzat városi ingatlanok kezelésével és védelmével megbízott cégei tehetnek arról, hogy a város egyes nagy értékű ingatlanjait renitens lakók lebontják, akkor mégis ki a felelős érte – mondta Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője, hétfői sajtótájékoztatóján.

Egyenlő munkáért egyenlő bért!

|

A miskolci Jobbik törvényben szabályozná, hogy az állami cégek ugyanazért a munkaért, ugyanazt a bért legyenek kötelesek fizetni Miskolcon is, mint Nyugat-Dunántúlon.

Még mindig terjed a hepatitis Miskolcon

|

A decemberi közgyűlésen Kriza Ákos polgármester úr kijelentette, hogy nincs hepatitis járvány, és aki erről beszél, az pánikot kelt – emlékeztetett csütörtöki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán. Ennek fényében a a Jobbik önkormányzati képviselője - mint mondta - megdöbbenve tapasztalta, hogy a téli szünet után iskolai munkahelyére visszatérve „hepatitis fertőzésveszély” feliratú figyelmeztetés fogadta az intézményben.

Lesz-e Miskolcon menekülttábor?

|

Ezt kérdezte szerdai sajtótájékoztatóján Badány Lajos, a Jobbik önkormányzati képviselője, hivatkozva arra a belügyminisztériumi körlevélre, amely az önkormányzatokat menekülttábor létrehozására alkalmas terület felajánlására kéri.
Az MTI fotói az egésznapos havazás eredményéről.
Külföldre költöztette családját Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója, mert fenyegetéseket kapott.


Keressen minket az alábbi közösségi oldalakon!

Központi videókesemenyek_kiajanlasok_alfa

2015. január 27. - 15:00
2015. január 28. - 18:00