A miskolci Fidesz szerint a lyukói telektulajdonosok levele primitív handabanda

|

125 lyukói telektulajdonos hónapok óta hiába várja, hogy a Fidesz válaszoljon segélykérő levelükre, szemben a Jobbikkal. A nemzeti ellenzék kedden sajtótájékoztatón tolmácsolta a lyukóiak panaszait a városvezetés felé, amire órákon belül meg is született Fidesz válasza: „primitív handabanda”.

A Fideszt továbbra sem érdekli a lyukói magyarok segélykiáltása

|

125 lyukói telektulajdonos levélben kért segítséget Fidesztől, hiába. A lyukóvölgyi valóságot bemutató írást még februárban küldték el a kormánypárt miskolci vezető politikusainak, választ azóta sem kaptak.

Évi több mint 10 millióért korrepetáltatná a Fidesz a lyukói iskolakerülőket

|

Miskolc hétfői közgyűlésén a Fidesz újabb 10 millió forint feletti közpénzt szavazott meg egy Lyukóvölgy felzárkóztatását célzó programra, amely többek között délutáni korrepetálást biztosítana a magatartászavaros gyerekeknek – hívta fel a figyelmet pénteki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke

Pakusza Zoltán képviseli Borsod-Abaúj-Zemplént a Jobbik EP-listáján

|

Bemutatta a Jobbik EP-listáját Vona Gábor a nemzeti párt elnöke. A listát ismét Morvai Krisztina vezeti, őt Balczó Zoltán követi - aki már kint is fog maradni -, utánuk pedig Kovács Béla és Staudt Gábor került fel. Pakusza Zoltán a 14 helyen szerepel.

A MIVÍZ magyarázkodás helyett intézkedjen a szennyezőkkel szemben (dokumentummal)

|

A Miskolci Vízművek közleményben cáfolta azt, amit sohasem állítottam. Sohasem állítottam azt, hogy Miskolcon nem megfelelő az ivóvíz minősége, ellenben azt igen, hogy a város neuralgikus pontjain nem megfelelő a szennyvízelhelyezés.

A vízművek szerint is fertőzésveszély van Miskolcon

|

Már nemcsak a Jobbik állítja, hogy fertőzésveszély van Miskolcon. A Miskolci Vízmű is elismerte: egyes városrészekben nem megfelelő a szennyvízelhelyezés, ez pedig közegészségügyi kockázatot jelent. Vannak olyan utcák, ahol a felhasznált vezetékes ivóvíznek csupán 3 százaléka kerül szennyvízként kezelésre.

Mit adott Miskolcnak az Európai Unió?

|

10 év telt el európai uniós csatlakozásunk óta. A Jobbik szerint ideje lenne megvonni ennek mérlegét – hangzott el a Jobbik vasárnapi sajtótájékoztatóján.Elkezdődött az új Országgyűlés alakuló ülésének előkészületeiről szóló pártközi egyeztetés. Az már biztos, hogy a Jobbik a nemzetbiztonsági bizottságot is szeretné vezetni, aminek az LMP nem örül.
Az európai energetikai együttműködés fejlesztéséről hazánkban tárgyal az Európai Unió - Oroszországi Föderáció Energetikai Parlamentáris Munkacsoport.
Welsz Tamás kapcsolatban állhatott két áfacsalásokba keveredett felvidéki vállalkozóval. Az egyik talán öngyilkos lett, de nem találták meg a holttestét. A másik állítólag meghalt a vizsgálati fogságban.