Mennyiért írhat hülyeségeket Csöbör férje a közmédiának?

|

A napokban a Jobbik arra kérte a miskolci városvezetést, teljesítse korábbi ígéretét: legyenek rendészek, rendőrök a tömegközlekedési eszközökön, mert egyre több az erőszakos, antiszociális megnyilvánulás a járatokon.


Borsodban minden rendőrre szükség van

|

A országos rendőrfőkapitány bejelentése nyomán, miszerint szeptembertől több mint kétezer embert vezényelnek a déli határhoz szeretnénk jelezni a döntéshozóknak: Borsodban minden rendőrre szükség van. Vagy ahogy a helyi egyenruhások fogalmaznak: ha egy rendőrt is elvezényelnek innen, már az is sok.

Csöbör Katalin határolódjon el az alsózsolcai szemeteléstől

|

A Jobbik Dr.Tardi Bélával, a Települések Megmaradásáért Egyesület jogász alelnökével közösen még tavasszal kezdeményezett hatósági vizsgálatot, amiért egy, az alsózsolcai önkormányzat által elzárt területen a tiltó tábla ellenére maga az önkormányzat helyezett el a település labdarúg

A miskolciak gyógyulása helyett Ugandát támogatja a MISEK

|

Miközben a sürgősségi osztályon és az ambulancián órákat várakoznak állva a betegek, és a megye 700 ezer lakosát egy sebészeti osztályon tervezik ellátni orvosok és műtők nélkül, a miskolciak gyógykezelésén megspórolt eszközöket Ugandának ajándékozza a MISEK.

Rendőrt, rendészt a buszokra, villamosokra!

|

Olyat, aki intézkedik is, mondja Jakab Péter. A Jobbik frakcióvezetője szerint egyre több az erőszak a miskolci tömegközlekedési eszközökön, legutóbb például egy népes cigány társaság fényes nappal esett neki egy magyar családnak, csak mert utóbbiak szerettek volna nyugodt körülmények között utazni a villamoson.

Ünnepeljen a Jobbikkal augusztus 20-án!

|

Időpont: 
2015, augusztus 20 - 10:00
Helyszín: 
Miskolc, népkerti országzászló

Alsózsolca önkormányzatát zavarja az átláthatóság?

|

A Jobbik közérdekű adatkéréssel fordult Alsózsolca önkormányzatához, melyben a közel 400 millió forintos uniós és állami támogatásból újjáépült sportpálya munkálatairól kértünk információt. Az adatkérésre érdemi válasz nem érkezett, a közérdekű adatok megismeréséhez való alkotmányos jogunkat semmibe vették.

A Jobbik azt kéri Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy tekintettel a bevándorlás okozta problémára, hívjon össze egy nemzeti válságkezelő tanácskozást.


Keressen minket az alábbi közösségi oldalakon!

Központi videókKiskáté