Indul a Jobbik aláírásgyűjtő akciója Miskolcon

|

A jövő héten Miskolcon is elindul a Jobbik aláírásgyűjtő akciója a férfiak 40 év munka utáni nyugdíjba vonulásának lehetőségéért, az ingyenes internetért, Mag

A brókerbotrány tanulságait a miskolci Fidesznek is le kell vonnia

|

A brókerbotrány bebizonyította, hogy a társadalmi kontroll alól kiszabadult spekulánsok gátlástalan ámokfutása kisemberek ezreit teheti tönkre, miközben a politikával összefonódott bennfentes érdekcsoportok milliárdokat sikkaszthatnak - egyelőre büntetlenül,jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Badány Lajos.

A Miskolc Holding gazdálkodása már a Közgyűlésen is tabu

|

A politikai arrogancia felső foka, hogy a miskolciak már a közgyűlésben sem tudhatnak meg adatokat a Miskolc Holdingról – jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője.

Kemény a Fidesz: egy 77 éves nénit akarnak az utcára tenni

|

Az ok: az idős hölgynek szemetes az udvara tekintve, hogy azt egy népes számozott utcai családdal kénytelen megosztani. Az önkormányzat 3 napot adott a szemét és az építési törmelék eltakarítására, különben felbontják a néni szeződését, így a számozott utcákból a híd alá mehet a beígért cserelakás helyett.

A Fidesz avasi mintaprojektje: hajléktalanszállóvá züllesztett társasházak

|

Az Avason a miskolci önkormányzat milliókból újítja fel a fészekrakók által lelakott társasházakat. A város polgármestere szerint ez hatalmas segítség a lakók számára, a fehérre festett falak azonban nem oldottak meg semmit: a rendbontók mindent tönkretesznek, a lépcsőházak továbbra is élhetetlenek.

Színház az egész világ, és színészek benne a miskolci "menekültek"

|

Miskolcról az elmúlt két hónapban körülbelül 60 család jelezte a Roma Nemzetiségi Önkormányzatnak, hogy Kanadába menne, miután kiderült: az észak-amerikai országban egyre több roma menedékkérelmét bírálják el pozitívan. A legtöbben a számozott utcákról menekülnének, a kilakoltatások miatt. Alább a Jobbik frakcióvezetőjének, Jakab Péternek a reagálása:

Alsózsolcán szemetelni tilos! Kivéve a gyevi bírót

|

A Jobbik sokszor elmondta már: az igazi esélyegyenlőség az, ha a törvény mindenkire egyformán vonatkozik, legyen szó cigánysorról, polgármesteri hivatalról, vagy politikusról.A Somogy megyei Pamuk mellett keletkezett kráter olyan óriási, hogy egy ház simán elférne benne.
Az újkori magyar külpolitikai újságírás megalapozója, a legendás Panoráma egykori vezetője ma ünnepli hetvennyolcadik születésnapját.
A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy győri pedofil azonosításában.


Keressen minket az alábbi közösségi oldalakon!

Központi videókEsemények a Jobbik.hu-n

2015. április 09. - 17:00
2015. június 11. - 17:00
2015. július 09. - 17:00