Érvénytelenítsék a svájci „menekültek” lakcímkártyáit

|

A Jobbik szerint nem igaz, hogy a miskolci önkormányzatnak nincs tennivalója a Svájcba „menekült” cigányok ügyében: az önkormányzatnak minden érintett személy lakcímkártyáját érvénytelenítenie kell, és ezzel együtt meg kell vonnia a segélyt is, ellenkező esetben a városvezetés költségvetési csaláshoz asszisztál, véli Jakab Péter, a párt képviselője.

Kriza Ákos teljesítse ígéretét, lépjen fel az internetadó ellen

|

A kampányban Kriza Ákos és csapata még arról beszélt, hogy Miskolc nem lehet ellenzékben, azt hangsúlyozták, hogy kormánypárti polgármesterre van szükség, mert az tud leginkább kiállni a miskolciak érdekeiért – mondta el sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, aki hozzátette, most arra kérik a polgármestert, hogy ezt az ígéretét váltsa be és szólaljon fel a készülő internetadó ellen.

Megalakult a Jobbik miskolci frakciója

|

Öt fővel megalakult a Jobbik miskolci frakciója. A képviselőcsoport vezetőjévé Jakab Pétert választották, aki konstruktív, de kemény politizálást ígért az elkövetkezendő öt évben.

Vadkamerát helyez ki a Jobbik Lyukóvölgyben

|

Vadkamerát helyez ki Lyukóvölgybe a Jobbik, azzal a céllal, hogy védjék a telektulajdonosok még megmaradt értékeit. A kamerát egy olyan károsultnál helyezik el, akit heti rendszerességgel megkárosítanak a tolvajok, miután pedig ilyenből rengeteg van, bárhol meglepetés érheti az illetéktelen behatolókat.

Vasárnap le kell zárni az elmúlt 24 évet

|

Vasárnap le kell zárni az elmúlt 24 évet, új fejezetet kell nyitni Miskolc életében, mondta pénteki sajtótájékoztatóján Jakab Péter. A Jobbik polgármesterjelöltje szerint Pásztor Albert végképp leszakadni látszik a polgármesteri székért vívott küzdelemben, így Kriza Ákos leváltására csak a Jobbik képes.

Ne fenyegesse a Fidesz a miskolciakat!

|

Aljas dolog azzal fenyegetni a miskolciakat, hogy ellenzéki városként Miskolc nem kap majd kormányzati támogatást. Aki ilyet állít, az törvénysértés elkövetését helyezi kilátásba, az önkormányzat támogatása ugyanis nem a kormány jóindulatán múlik, hanem törvényi előírás, jelentette ki Jakab Péter, a Jobbik polgármesterjelöltje szerdai tájékoztatóján.

Megjelent a Bors Vezér miskolci különszáma (digitálisan is olvasható)

|

A Bors Vezér ismét miskolci különszámmal kedveskedik hűséges olvasóinak. Ha esetleg az Ön postaládájába nem jutott, ide kattintva elolvashatja digitális változatban is.A távközlési adó kiterjesztése ebben a formában nem vezethető be - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban.
A hatalom egyik legnagyobb fejtörését okozó Toroczkai településén nemcsak a mezőőrök példaértékűek, de a polgárőrei is kitüntetést kaptak.
A kormány ismét abban volt a leginnovatívabb, hogy miként eszeljen ki újabb és újabb adónemeket, mindezt úgy, hogy megőrizték a korábbi szocialista kormányok összes megszorító intézkedését.