Mi lesz a Diósgyőri Strand sorsa?

|

Ezt a kérdést tette fel Jakab Péter és Révész Péter azok után, hogy idén sem nyitott ki a több évtizedes múltra visszatekintő várfürdő.

Tisztújítást tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Jobbik

|

Tisztújítást tartott Borsod-Abaúj-Zemplénben a Jobbik, miután a párt megyei elnökségének mandátuma lejárt. A választmányi küldöttek nagy többséggel a Jobbik miskolci önkormányzati képviselőjét, Pakusza Zoltánt bízták meg a megye vezetésével az elkövetkezendő két évben.

Közmunkát és szalagmunkát kínál a Fidesz 2019-ig

|

Harmadik világbeli a bérszínvonal Miskolcon, állítja a Jobbik, ráadásul a párt szerint változás sem várható: Miskolc 2019-ig tartó gazdasági programja nem a minőségi munkahelyekben, hanem a szalagmunkában és a közmunkában látja a jövőt.

A riasztó is pártpolitikai kérdés Miskolcon?

|

A miskolci Fidesz-frakció megmutatta, hogyan lehet egy jó kezdeményezésből pártpolitikát csinálni, aminek a nyugdíjasok ihatják meg a levét, mondta keddi tájékoztatóján Pakusza Zoltán.

Miskolcon a rezsiharc már rég elbukott

|

Egy, a kormány és az Európai Unió közötti levelezés szerint Magyarország jó eséllyel leteszi a rezsifegyvert: rezsicsökkentés helyett elkerülhetetlen a gáz és az áram drágulása.

A MIHŐ megerősítette a közel 3 milliárdos kinnlevőséget

|

A MIHŐ Kft. nyilatkozatot tett közzé, amely szerint 2014-ben mintegy 100 millió forinttal csökkent a kinnlevőség állománya, így szerintük az önkormányzati cég kinnlevőségeivel kapcsolatban Szemes István és dr. Tardi Béla korábbi kijelentései nem felelnek meg a valóságnak.

Ideje kimászni a homokozóból!

|

A nemzeti szabadságharcot csak választási kampányszinten folytató kormányzatunk úgy döntött, hogy a határőrség megerősítése helyett tájékoztató óriásplakátok kihelyezésével „rémiszti halálra” az illegális bevándorlókat, akik ettől a „csodafegyvertől” sújtva majd fejvesztve kimenekülnek az országból.
A debreceni befogadótáborban kialakult hétfői verekedés és garázdaság miatt kedden újabb hat gyanúsítottat állított elő a rendőrség.
A különböző szakmai oldalakat olvasva egy újabb, Európa területén lezajló háború lehetőségének a rémképe bontakozott ki. 


Keressen minket az alábbi közösségi oldalakon!

Központi videókEsemények a Jobbik.hu-n