Pakusza Zoltán képviseli Borsod-Abaúj-Zemplént a Jobbik EP-listáján

|

Bemutatta a Jobbik EP-listáját Vona Gábor a nemzeti párt elnöke. A listát ismét Morvai Krisztina vezeti, őt Balczó Zoltán követi - aki már kint is fog maradni -, utánuk pedig Kovács Béla és Staudt Gábor került fel. Pakusza Zoltán a 14 helyen szerepel.

A MIVÍZ magyarázkodás helyett intézkedjen a szennyezőkkel szemben (dokumentummal)

|

A Miskolci Vízművek közleményben cáfolta azt, amit sohasem állítottam. Sohasem állítottam azt, hogy Miskolcon nem megfelelő az ivóvíz minősége, ellenben azt igen, hogy a város neuralgikus pontjain nem megfelelő a szennyvízelhelyezés.

A vízművek szerint is fertőzésveszély van Miskolcon

|

Már nemcsak a Jobbik állítja, hogy fertőzésveszély van Miskolcon. A Miskolci Vízmű is elismerte: egyes városrészekben nem megfelelő a szennyvízelhelyezés, ez pedig közegészségügyi kockázatot jelent. Vannak olyan utcák, ahol a felhasznált vezetékes ivóvíznek csupán 3 százaléka kerül szennyvízként kezelésre.

Mit adott Miskolcnak az Európai Unió?

|

10 év telt el európai uniós csatlakozásunk óta. A Jobbik szerint ideje lenne megvonni ennek mérlegét – hangzott el a Jobbik vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Az Avason győzött a Jobbik

|

Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője pénteki sajtótájékoztatóján történelmi jelentőségűnek nevezte, hogy az ország egyik legnagyobb lakótelepén győzött a Jobbik, maga mögé utasítva a Fideszt és az MSZP-t is.

Honnan tudja Farkas Flórián, hogy ki kire szavazott?

|

Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) közleménye szerint „a roma szavazók közel 90 százaléka, vagyis 260-270 ezer fő a Fidesz-KDNP kormány munkájának folytatására voksolt”.

Miskolcon is elstartolt az aláírásgyűjtés

|

Az országgyűlési választásokon elért 30 százalékos siker után Miskolc az európai parlamenti választásokon újra bizonyíthatja, hogy nem kér többet az elmúlt 24 év politikájából, abból a politikából, amely hazánkat és városunkat az Európai Unió gyarmatává tette.A Jobbik minőségi munkahelyteremtéssel, a szakképzés piaci viszonyokhoz történő alakításával és otthonteremtéssel állítaná meg a fiatalok elvándorlását.


Elfogadhatlan az a szándék, hogy a települések összevonását tovább folytassák, öt- illetve tízezerre növelve a korlátot, mennyi lakostól lehet csak hivatalt kapni.
A korrupt kijevi rezsimek regnálásának köszönhetően olyan szinten rongyolódott le a hadseregük, hogy az már magát sem képes megvédeni, nemhogy az országot.