Országos kampányt indít a Jobbik IT - Hallasd a hangod!

A Jobbik Ifjúsági Tagozata „Hallasd a hangod! – Hangozzon el a Te véleményed is az Országgyűlésben!” elnevezésű országos kampányt indít a fiatalok körében, amellyel céljuk, hogy a diákok minél szélesebb rétegét vonják be az oktatással kapcsolatos problémák megoldásába. Erről tartott sajtótájékoztatót Göndör Ákos, a Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozatának elnöke

Miskolci feketekassza: Kriza jegyzője elismerte, jogosulatlanul fizették Lakatos számláit

A Jobbik néhány hete derítette ki, hogy a miskolci városvezetést feketekasszával vádló Lakatos Miklós telefonszámláit egészen a botrány januári kirobbanásáig a Miskolc Holding fizette, annak ellenére, hogy Kriza Ákos szerint a vállalkozó és az önkormányzat között semmilyen jogviszony nem volt.

Annabányai szennyvízelhelyezés: Ilyen lenne a szabályos illemhely?

A Jobbik képviselői számtalanszor felhívták már a figyelmet, hogy véleményük szerint az adófizetők pénzéből fenntartott hatóságok munkája sok esetben nem megfelelő. Iskolapéldája ennek az annabányai szennyvízelhelyezés, amit a hatóságok évek óta nem tudnak kezelni, sőt Miskolc jegyzője szerint megfelelő a folyékony hulladék kezelése.

Oldalak

Hírek a Jobbik.hu oldalról

Interjú Vona Gáborral a legfrissebb Bar!kádban
Szilágyi György: az elmúlt 26 év pártjai tönkretették az országot korrupciós ügyeikkel és "súlyos foltokat ejtettek a politikán".
Orbán Viktor és Szijjártó Péter érthetetlen módon személyesen hozzájárult Aleksandar Vucic miniszterelnök diadalához.
A Jobbik közvetlen államfőválasztást szeretne, ennek érdekében ötpárti egyeztetésre hívja a parlamenti frakciókat

Hírek az alfahir.hu oldalról