Indul a Jobbik aláírásgyűjtő akciója Miskolcon

|

A jövő héten Miskolcon is elindul a Jobbik aláírásgyűjtő akciója a férfiak 40 év munka utáni nyugdíjba vonulásának lehetőségéért, az ingyenes internetért, Mag

Kipukkant a „Kriza-modell”

|

Ezt nyilatkozta szerdai tájékoztatóján Szemes István, a miskolci Jobbik politikusa és Dr. Tardi Béla, az Érpataki Modell jogsegélyszolgálatának vezetője azok után, hogy információik szerint Miskolc Bábonyibérc városrészében háborús állapotok alakultak ki: 2 család, mintegy 100 fő csapott össze egymással. Eközben a Fidesz közbiztonsági mintaprojektről beszél.

Napfürdőből vérfürdő?

|

Egyetlen család tartja rettegésben a miskolci Napfürdő utca lakóit, akik már bejelentést tenni is félnek, tartva a rendbontók bosszújától. Az utcabeliek a Jobbikhoz fordultak segítségért.

Ne sértegesse a Fidesz a Diósgyőr szurkolókat

|

Pápa fideszes polgármestere, Áldozó Tamás facebook-bejegyzésében megengedhetetlen módon hulladéknak, idiótának  nevezete a krakkói magyar szurkolók azon részét, akik az MLSZ tevékenységét erős kritikával illetik. Ezzel megsértette a diósgyőri, miskolci szurkolókat is, véli a Jobbik.

Cigányügyi államtitkárság helyett Belügyminisztériumot Miskolcra

|

Továbbra is a cigányügyi államtitkárságot hozná a Fidesz Miskolcra? Ezt kérdezi a Jobbik annak kapcsán, hogy Lázár János bejelentette, még az idén döntés születhet egy kiemelt állami intézmény Miskolcra költöztetéséről.

A Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplénben is kiáll az ápolókért

|

Válságban az egészségügy, az ápolásügy és az egészségügyi szakképzés is, hangzott el a Jobbik pénteki sajtótájékoztatóján a miskolci Semmelweis Kórház előtt.

Lakossági fogadóórán inzultált egy többgyermekes családanyát Deák-Bárdos Mihály

|

Képviselőhöz és sportemberhez is méltatlan az a viselkedés, amit Deák-Bárdos Mihály, a Fidesz miskolci képviselője tanúsított csütörtöki nyilvános fogadóóráján, amikor agresszív módon útját állta egy, a fórumról távozni készülő törékeny, többgyermekes családanyának.A 194-es busz megállójában történt az eset, de szerencsére a Tett és Védelem Alapítvány épp kéznél volt, s tették, amit tenni kellett. 
A szerződési feltételek szerint nem volt kötelező a vénaszkenner. A klubnál nagy a pánik, leállították a regisztrációt, majd szerződést módosítottak.
Egy nappal késtünk le arról, hogy a 100 milliárd dolláros ázsiai pénzalap alapító tagja legyünk.


Keressen minket az alábbi közösségi oldalakon!

Központi videók